Zin in sex met uitdagend blondje?

drenthe-blondje-sex-advertentie

Ik plaats deze sex advertentie op aanraden van mijn beste vriendin. Ze vertelde me dat ze via deze advertentie site al veel succes heeft gehad. Een keer per week ontmoet ze via deze site een nieuwe man. Toen ze hoorde dat ik op sexueel gebied aardig wat tekort kom raadde ze me aan me hier lid te maken. Dat heb ik dan maar gedaan. Weet nog niet goed wat ik kan verwachten van deze sex advertentie. Ben voor veel te vinden en dus open voor suggestie. Ik doe het graag op zijn hondjes en ook cowgirl vind ik wel leuk. Mijn tieten zijn niet echt groot genoeg om het op rijn Russisch te doen maar we kunnen het altijd proberen, hihihih. Ik werk als verkoopster in een groot warenhuis en op mijn job ontmoet ik dus best veel mensen. Ik observeer ook altijd mannen en beoordeel hun winkel gedrag. Soms zie ik echt een kanjer in de winkel maar natuurlijk mag ik niet om hun nummer vragen. Als ik dat doe speel ik gegarandeerd mijn baan kwijt. En dat heb ik er nog net niet voor over. Heb dus zoals je kan zien geen keuze en moet het wel via het internet zoeken. Gelukkug bevalt deze sexdating site me wel. Ik heb er goede hoop in dat ik snel een leuke sexpartner zal vinden. Heb wel een paar eisen voor een potentiele sex partner. Je moet net en verzorgd zijn. Dat wil dus zeggen proper gekleed in gewassen kledij. Moet natuurlijk niet allemaal nieuw zijn. Maar wel proper en gewassen. Ook moet je je tanden poesten en douchen. Elke dag ook een propere boxershort. Klinkt mischien stom dat ik dit alles hier zet maar je weet maar nooit. Klein beetje basis hygiene lijkt me niet teveel gevraagd voor een potentiele sexpartner? Toch?